Top 10 meest vreemde bedden: een droom of een nachtmerrie?

Er zijn veel verschillende soorten bedden over de hele wereld. Echter zijn er ook enkele bedden die zo uniek zijn dat u ze waarschijnlijk nog nooit eerder heeft gezien. Wij hebben daarom voor de liefhebbers een top 10 samengesteld van de meest vreemde designs.

10. Vintage auto bed

Voor autoliefhebbers is dit misschien een droom die uitkomt. Het heeft ongetwijfeld veel tijd gekost om deze vintage auto om te bouwen naar een bed. Misschien niet iedereen zijn smaak maar het is in ieder geval uniek.

 

9. Biervat Bed

Dit bed is gemaakt van een historisch biervat en laat hiermee een origineel hergebruik zien van oude materialen. Ondanks zijn charme zal het slapen in dit bed niet weggelegd zijn voor claustrofobische mensen.

 

8. Bed van ijs

Het bed van ijs is met vakmanschap uitgehakt. Hoewel het er zeer magisch uitziet is het misschien moeilijk voor te stellen om in zo een koude omgeving te slapen. Desalniettemin zal het gegarandeerd een bijzondere ervaring zijn.

 

7. Net-bed

Misschien valt dit bed niet geheel meer in de categorie van bedden. Toch gebruikt de maker het als zijn dagelijkse slaapplek. Er wordt wel aangeraden om een extra deken tegen de kou te gebruiken.

 

6. Het verticale bed

Waarom horizontaal slapen als het ook verticaal kan? Dit bed ziet er comfortabel uit. Of het werkelijk comfortabel is blijft de vraag. Het voordeel is wel dat u zo het bed uit loopt.

 

5. Het moleculen bed

Door de gebruikte bollen kan dit bed zich vormen aan verschillende houdingen. Dit bed lijkt in ieder geval zeer praktisch. Het is alleen de vraag of u op deze bollen prettig zal slapen.

 

4. Het bed boek

Dit bed is speciaal gemaakt voor kinderen. De dekens stellen de bladzijden voor van het boek waardoor de kinderen zich werkelijk in dit boek kunnen verliezen.

 

3. Het Yin en Yang bed

Om in dit bed te liggen moet u in ieder geval in balans zijn met uw partner. Het zal waarschijnlijk niet heel erg lekker liggen maar wanneer u balans bent wordt u wel perfect in slaap gewiegd.

 

2. Borstel bed

Geïnspireerd door een borstel is dit bed zeker één van de meest unieke bedden in het rijtje. Door zijn ongebruikelijke vorm zal u hier in ieder geval niet snel uit vallen.

 

1. Foetus positie bed

Dit bed is ideaal voor een persoon die altijd in dezelfde houding slaapt en verder niet beweegt. Het lijkt geen makkelijke opgave om hier op te slapen. Daarnaast ziet het bed er wel zeer vreemd uit. Hij verdient daarom van alle bedden de bovenste plek in deze lijst.

 

Als u zelf op zoek bent naar een bed of boxspring met in ieder geval een gegarandeerde slaapcomfort. Laat u dan informeren door de specialisten van boxspring-plaza.nl of bezoek één van onze filialen.

 

 

Bron: Alexa Torres (2015) http://www.dose.com/lists/986/21-Strange-Beds-That-People-Actually-Sleep-On

Bron: Tom (2013) http://www.boredpanda.com/cool-and-unusual-bed-designs/

Bron: (2013) http://amazingbeautifulworld.com/fashion/15-most-unique-and-creative-beds/

 

Published on 09/06/2015 13:26:34
Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Add Comment
Name:*
Email:*
Message:*
  Captcha
  Add Comment
Accept

Boxspring-Plaza gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.