Voordelen van een elektrische boxspring

Voordelen van een elektrische boxspring

Wel of geen elektrische boxspring? De voordelen op een rij

De elektrische boxspring heeft vanzelfsprekend meer mogelijkheden dan een gewone, ofwel “vlakke” boxspring combinatie. Dit ziet u ook terug in de prijs. Toch is het voor veel mensen nog een lastige beslissing om meer geld neer te leggen voor een elektrische boxspring. Wij hebben daarom nog even de belangrijkste voordelen en mogelijkheden voor u op een rij gezet.

 

Zonder uit bed te komen altijd de gewenste stand

Het meest overduidelijke voordeel is dat u het bed in meerdere standen kunt verstellen zonder dat u uit bed hoeft te komen. Alles gaat automatisch. De afstandsbediening bepaalt in zekere mate hoe gemakkelijk het verstellen gaat. Zo zijn er elektrische boxsprings met een draadloze (infrarood of radiografische) afstandsbediening en elektrische boxsprings met een bedrade afstandsbediening. Elke afstandsbediening heeft zo zijn eigen voordelen. Met een radiografische afstandsbediening hoeft u bijvoorbeeld minder goed te richten en met een bedrade afstandsbediening heef u geen batterijen nodig.

Verschillende standen voor elke situatie

Bij elektrische boxsprings zijn er verschillende zit- en ligstanden mogelijk. U kunt meestal zowel het hoofd- als het voetengedeelte verstellen. Bent u iemand die bijvoorbeeld vaak een boek leest of tv kijkt in bed, dan is dit ideaal. Als u kiest voor een elektrische boxspring met een knieknik dan kan er gekozen worden voor een echte zithouding.

Wanneer er medische klachten zijn dan kan een elektrische boxspring ook de uitkomst zijn. Het bed kan u ondersteunen bij uw lighouding of ervoor zorgen dat u makkelijker uit bed kunt stappen.

Geschikt voor elk matras

Op een elektrische boxspring kunt u elk matras neerleggen. Als u beide kanten van het bed in verschillende standen wilt zetten kunt u kiezen voor een splittopper. Dit is een topper is waarbij het hoofdeinde is gespleten in twee delen. Als u ook het voetengedeelte apart wil verstellen kunt kiezen voor een H topper. Bij deze topper is ook het voeteneinde gespleten. Op deze manier kunnen u en uw partner beide in de gewenste stand liggen.

De meeste mensen die eerder een elektrische boxspring hebben aangeschaft gaan meestal niet meer terug naar een vlakke boxspring of een gewoon bed. Als u ook een elektrische boxspring overweegt, neem dan een kijkje in onze collectie.

 

Published on 31/07/2015 14:02:09
Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Add Comment
Name:*
Email:*
Message:*
  Captcha
  Add Comment
Accept

Boxspring-Plaza gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.